Cu ajutorul acestui program multimedia veti învăta usor si repede să operati si să programati pe PC

Ecranul introductiv vă permite să ajungeti imediat la optiunea dorită, subiectele fiind prezentate sub forma cuprinsului unei cărti.


Se prezintă strictul necesar pentru realizarea unor lucrări foarte bune în mediile de operare WORD, EXCEL, PAINT SHOP PRO, precum si modul de operare în Windows.


Programarea în limbajul Turbo Pascal este prezentată pe întelesul tuturor, începând cu notiuni elementare si programe simple si încheind cu folosirea unit-urilor definite de utilizator si programarea pe obiecte. Deprinderea programării în acest limbaj usurează foarte mult învatarea limbajelor de programare mai noi si mai performante (cum ar fi Visual FoxPro).


Programarea în Visual FoxPro 6.0, predată aici, înzestrează utilizatorul folosirea uneia dintre cele mai puternice unelte software existente la ora actuală, pentru gestiunea bazelor de date, în special, dar si pentru orice alt tip de aplicatie Windows (ca de exemplu acest program multimedia).
Pentru fiecare limbaj de programare sunt prezentate programe demonstrative.

Acest joc este programul demonstrativ corespunzator limbajului Visual FoxPro si doreste să demonstreze puterea acestui limbaj de programare, privind latura multimedia si programarea pe obiecte.

Prin intermediul acestui joc este realizată verificarea cunostintelor despre Internet si limbajul Java.


Programul permite selectarea categoriei de varstă, informatiile fiind prezentate si într-un mod accesibil copiilor.


Notiunile teoretice sunt prezentate sub forma unui sistem de asistentă care permite accesul
foarte rapid la informatia dorită.

Programul se expediază prin Prioripost, cu plata la primire. Pretul este de 19$ plus taxele postale.
Pentru cei care posedă legal un produs NEWSoft, pretul este de numai 14$. De asemenea se acordă reduceri substantiale, la un număr de achizitii mai mare (de exemplu pentru institutiile de învătământ).
Pentru comandă, dati CLIC AICI !