The New Year to bring you health and happiness!


Ca sa nu uiti, adresa ta de email e: svrapcea@yahoo.com
A mea este vrapcea_m@yahoo.com

Cand te loghezi sa-ti citesti mesajele urmezi pasii:

1. Dai click cu mouse-ul aici http://www.yahoo.com/r/m1 ca sa ajungi la Yahoo sa te loghezi (sa intri) la emailul tau.

2. Introduci in dreapta sus:

Username: svrapcea
Password: severin

si apesi cu mouse-ul pe butonul "Sign In".

3. Acum poti apasa pe butonul "Check Mail" sau pe cuvantul "Inbox", ca sa vezi lista cu mesajele primite, apoi apesi pe textele albastre subliniate (titlurile mesajelor), de fapt in Internet poti apasa mereu cu mouse-ul pe orice zona unde mouse-ul se schimba din sageata (implicit) in mana, sau poti apasa pe orice butoane, bineinteles.


Tinem legatura prin email (dupa ce intri, urmand pasii de mai sus, poti sa apesi pe butonul Reply ca sa-mi raspunzi la mesajele pe care o sa le primesti de la mine, sau sa dai "Compose" ca sa trimiti mesaje noi).

Ca sa vezi pozele dai click pe ele sa le downloadezi (adica sa le descarci din Internet pe calculatorul de unde accesezi) si apoi dai click pe fisierele respective (fisierele pe calculator sunt ca melodiile inregistrate pe o caseta). Sa fi atent cand le downloadezi la locatia pe care poti s-o alegi tu (cel mai bine ar fi sa accesezi Internetul de la o cunostinta/prieten de acasa, caci la Internet cafe-uri sunt restrictii impuse de ei si s-ar putea sa nu poti face tot ce doresti cu fisierele).

Ca sa vezi filmele trebuie sa downloadezi fisierul atasat, numit "filme.zip" apoi sa-l dezarhivezi pe calculatorul de pe care accesezi, dand dublu click cu mouse-ul pe el, apoi alegi locatia, poti sa o lasi implicita, care apare deja si abia apoi intri in folder-ul (directorul) creat si dai dublu click pe fisiere (un director (in engleza "folder" este ca un dosar pentru fisiere, ca sa fie organizate mai bine, pe categorii etc.).

Cand ai timp poti sa-ti schimbi parola din "severin" cum e acum in orice alt cuvant, dar ceva care sa nu-l uiti, dand click pe "My Account" in partea de sus a ecranului, bineinteles cand esti logat in emailul tau, apoi mai introduci o data parola severin pe pagina afisata dupa care iti va afisa pagina cu linkul "Change Password' si dai clic pe el etc.

Numai bine!

Mihai


Click aici daca ai timp sa vezi mai multe!LA MULTI ANI!
Multă sănătate si împlinirea tuturor dorintelor!