Evidenta I.S.C.I.R.

Program realizat in Visual Fox Pro 6.0, utilizat de I.S.C.I.R. Constanta. Printre principalele facilitati oferite se numara modulul de cautare (selectie) foarte performant care permite combinarea a 4 conditii cu orice câmp din bazele de date prin mai multi operatori de forma (contine, este in lista … =,<,> , intre etc.), oferind imediat orice situatie se doreste însotita, optional, de listare la imprimanta.

 

Gynax 2.0 / obs - gyn database

Program pentru evidenta pacientilor, inregistrarea datelor clinice si paraclinice, cu realizarea dosarelor individuale, in domeniul Obstetrica, Ginecologie si Sterilitate (feminina si masculina), cu aplicabilitate in cadrul spitalelor si cabinetelor particulare. (Visual Fox Pro 6.0; program in lucru).

 

Admitere si Bacalaureat in licee (scoli profesionale)

Program pentru inregistrarea elevilor si listarea tuturor documentelor necesare acestor examene si bineinteles a listelor cu rezultatele finale.

Din momentul introducerii notelor in aproximativ 5 minute rezultatele sunt gata pentru a fi afisate, inclusiv toate listele pentru inspectorat (se tine cont de “alunecarea” intre mai multe profile in functie de media obtinuta). Programul permite personalizare pentru fiecare institutie in parte.

Aceasta pagina este in constructie!
This page is under construction!